– Persondata politik (GDPR) –

Persondata politik (GDPR)

Vi respekterer alle besøgende på vores sider, og vi behandler dine oplysninger sikkert og ansvarligt på vores servere, der allesammen er administreres af danske ansatte, endda i danskejede datacentre flere steder i Danmark.

De følgende spørgsmål og svar forklarer, hvilke typer af informationer vi beholder, og hvordan vi bruger dem.

 

Informationer indsamlet via dine bestillinger hos os

Personlige oplysninger

Når man bestiller en server, et webhotel eller andre services hos os, gemmes kontaktdata i vores ordre og økonomisystem, hvor vi registrerer dine oplysninger, f.eks. navn, adresse, den eller de services du har bestilt og prisen man skal betale os. Disse oplysninger er til brug for at vi kan levere den bestilte service og sende en faktura til den rette person (og kontaktadresse).

Vi opbevarer alle oplysninger i en krypteret database, med adskilte adgangsforhold, så en kunde ikke kan logge ind og se en anden kundes oplysninger. Adgang til vores ordresystem (hvortil alle kunder har adgang), kan kun ske via en unik bruger-ID og adgangskode, som bliver oprettet når man opretter sin unikke profil i vores systemer. Disse oplysninger bliver ikke delt med andre og udveksles “kun” med vores økonomisystem, således at vi kan sende en faktura for de bestilte services. Oplysningerne går således ikke ind eller bliver delt med nogen form for marketingsystem hos hverken os eller udeforstående trediepart uden forudindgående skriftlig aftale med herom.

Vi leverer kun personlige oplysninger til tredjepart, hvis der er tale om er samarbejdspartnere, som er bundet af en fortrolighedsaftale, eller hvis vi er juridisk bundet til at udlevere information til politi eller andre organer (f.eks. ved misbrug af vores services, phishing og lignende), såsom Datatilsynet og domstole. Vi handler heller ikke med personlige oplysninger i markedsføringsøjemed.

 

Cookies – og hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i ens browser for at kunne genkende dennes computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på en besøgendes computer. Det eneste cookies gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om f.eks. besøgstidspunkt, -varighed, udover det IP nummer den besøgende kommer fra mv.

Når man besøger vores hjemmeside, modtager man automatisk en eller flere cookies. Hvis man ikke ønsker dette, anbefaler vi at man gør brug af en service, der – helt eller delvist – undgår at man modtager cookies og sletter de cookies, der ligger på ens harddisk.

 

Informationer vi beholder

Vi beholder upersonlige oplysninger, så som IP-adresser, oftest besøgte sider og hentede filer. Dette giver os information om hjemmesidens præstationsevne, om hvor mange besøgende, vi har på siden, hvilke sider, der er mest populære og hvor tit vores besøgende er inde på siden.

Vi bruger disse oplysninger til at føre statistik over besøgende på vores egen hjemmeside, således at vi har en idé om hvordan vi kan gøre hjemmesiden mere attraktiv, herunder finde ud af hvilke ting vi bør gøre mere ved, for at flere besøgende vil gøre brug af dem.

 

Fortrolighed og cookies

Vi indsamler udelukkende information om personer, herunder cookies, såsom navne, e-mail og ip numre, ved besøg på vores hjemmeside. De indsamlede data vil blive behandlet med fortrolighed som allerede nævnt ovenfor.

 

Persondataloven

Vi behandler al personlig information i henhold til den danske persondatalov og forordningen, baseret på den nye europæiske GDPR lovgivning, der træder i kraft per 25. maj 2018.

Læs mere om den danske persondatalov på Datatilsynets hjemmeside ved at klikke her

 

Feedback

Såfremt en besøgende har spørgsmål til vores håndtering af modtaget data via vores hjemmeside, er de til enhver tid velkommen til at kontakte vores tekniske direktør, Kasper Tikjøb Andersen for yderligere information.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark