– Ejerkreds og ledelsesteam –

Rickie K Helmer
Kim Rickie Helmer
CEO, Partner
Med baggrund fra Harvard Business School i Professional Services og som eksamineret ISO/IEC 27001 ISMS Lead Auditor i it-sikkerhedsrevision, sørger han for at vi efterlever vores processer, procedurer, politikker og planer.

Som tidligere stifter og medejer af en meget succesfuld service og hosting virksomhed indenfor it-branchen, har han stor indsigt i alle områder af god kvalitet og kundeservice indenfor Enterprise Hosting.

Vores direktør er desuden en passioneret golfspiller, der gerne spiller runde golf i næsten alt slags vejr.

 

Kasper Tikjøb
Kasper Tikjøb
CTO, Partner
Med baggrund i stiftelse, drift og medejer af hostingvirksomheden Azero A/S siden år 2000, er Kasper en særdeles vidende og teknisk velfunderet leder, der kender til alle de udfordringer som man dagligt møder i hosting branchen.

Kasper er en passioneret iværksætter og en ditto aktiv sportsmand i FC Skanderborg, hvor han som formand har fået klubben valgt af DBU til “årets klub i Danmark 2013/2014” og som “årets breddeklub i 2014” af UEFA.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark