– Certificeringer –

Certificeringer

Vi arbejder hårdt på at være certificerede i de ting, der betyder mest for vores samarbejdspartnere og kunder, herunder for at sikre at vi er på linie med den seneste udvikling indenfor it-sikkerhed og IT Service Management indenfor it-hostingbranchen.

Her er et udsnit af vores certificeringer og de principper vi følger.

ISO27001_preAuditVi er meget stolte over at vi dagligt følger og bruger, herunder har implementeret, alle principperne i ISO/IEC 27001 Information Security Management System (ISMS) standarden indenfor it-sikkerhed.

Det er desuden vores forventning at vores søsterselskab CloudNordic ApS vil være fuldt ISO/IEC 27001:2013 ISMS certificerede senest ved udgangen af 2017.

Dertil er vi stolte over at vores direktør selv er eksamineret ISO/IEC 27001 ISMS Lead Auditor.

ITIL_logoVi kombinerer vores arbejde med ISO/IEC 27001 ISMS standarden, med principperne bygget på Information Technology Infrastructure Library (ITIL), der assisterer os til at følge principperne bedst muligt ift. de processer og planer vi efterlever i vores daglige arbejde.

Indtil flere af vores ansatte er hertil ITIL certificerede.

Prince2_logoVed større projekter kan det ofte betale sig at gøre brug af PRINCE2 projekt modellen. Fordelen ved netop denne projektleder model, er at et projekt deles op i sammenhængende faser, hvor det ikke er muligt at gå videre til næste fase førend fasen før er godkendt.

Vi har derfor ansatte, der er PRINCE2 projektleder certificeret af samme årsag.

SixSigma_logo2Lean Six Sigma er en af verdens mest udnyttede projektleder uddannelser og modeller.

Fordelen ved Six Sigma er at man arbejder med et stort projekt i en masse afhængige projekter populælt kaldet for “sprints”.

Vi gør selv brug af Six Sigma, hvor flere af vores ansatte er certificeret, herunder er vores direktør faktisk certificeret som Six Sigma Black Belt Pro (SSBBP).

Microsoft_logoVi er via vores søsterselskab CloudNordic ApS certificerede Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA) partner, hvorfor vi kan tilbyde leje af Microsoft licenser on premise eller i et datacenter, når CloudNordic ApS yder drift på Jeres servere eller her hos os på lejede servere.

Flere af vores ansatte oppeholder hertil Microsoft MCTS certificering i Hosting kategorien.

 

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark