– Om os –

Om os

Vores virksomhed er stiftet med henblik på levering af Professional Services ydelser på et særlig højt niveau, hvilket vi understøtter med vores certificering og mange års erfaring indenfor rådgivning og consulting af Enterprise Hosting Services og drift af datacenter virksomhed i både Danmark og udlandet.

logo

Vores søsterselskaber

Vores søsterselskab CloudNordic ApS leverer Enterprise Hosting services indenfor 24/7/365 drift og overvågning af servere, netværk og Cloud Support løsninger. Sammen kan vi levere end-to-end løsninger, der er beskyttet af såvel vores varemærke som rådgiver forsikring.

Klik her for læse mere om CloudNordic ApS.

logo

Professional Services

Vi tager vores consulting, projektledelse og rådgivning seriøst og kan understøtte vores arbejde med de rette akkrediteringer.

Vi er således certificerede indenfor ISO/IEC 27001 Information Security Management System (ISMS), Six Sigma Black Belt Pro, PRINCE2 og ITIL, hvilket understøtter vores engagement indenfor it-sikkerhed og drift af sikre løsninger.

Klik her for læse mere om vores certificeringer.

Varemærke

Vores virksomhedsnavn er et registreret varemærke i både Danmark og EU. Vi har sikret vores navn indenfor adskellige kategorier, for at være sikre på at vores tekster, viden og dokumentation er sikret og beskyttet via disse varemærke kategorier.

Med andre ord er det materiale vi udarbejder til vores kunder ligeledes beskyttet af vores varemærke.

Klik her for at kontakte os omkring vores varemærke beskyttelse af vores virksomhed.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark