– DNS hotel –

DNS hotel

Når man bestiller et domæne, har man som oftest brug for at kunne pege domænet mod noget på Internettet, såsom et webhotel eller en mailserver.

Sådan fungerer DNS

For at kunne pege domænet et sted hen, har man brug for at registrere domænet i en navneserver også kaldet Domain Name Server (DNS). På denne server sætter man domænet til at pege på den service man har brug for at få domænet til at virke under, såsom en e-mail adresse på en mailserver.

Her peger man således domænet mod mailserveren og opretter mailadressen, så fungerer de e-mail adresser man herefter opretter.

Devices-network-wired-icon

Hvornår har man brug for et DNS hotel

Hvis man lejer et almindeligt webhotel, hvor man selv står for design og implementering, er DNS hotel delen normalt en integreret del af pakken, som man ikke bør betale ekstra for.

Der er dog adskellige webhotel udbydere som tager ekstra for DNS services, hvilket man skal være meget opmærksom på når man bestiller sit domæne og webhotel hos dem, idet det fordyrer regningen væsenligt hvergang webhotellet fornyes.

Vær således meget opmærksom på denne ekstra omkostning ved leje af webhotel eller CMS webhotel løsninger, ved at nærlæse købs- og salgsbetingelserne fra hostingudbyderen, inden der trykkes på bestil knappen.

Domains

Vælg enten et webhotel eller et domæne

Hvis man kun køber et domæne og ønsker at parkere det i en periode, uden at leje et webhotel og bygge en blog eller hjemmeside, så betaler man som regel en måned pris for at hostingudbyderen foretager denne service.

Dette er helt normalt inden webhotel branchen. Det er således en god idé, at ringe rundt og spørge ind til prisen for denne service, inden et domæne til parkering bestilles.

Vores søsterselskab indenfor Enterprise Hosting branchen CloudNordic ApS tilbyder hosting af webhotel løsninger inklusive DNS hotel uden merpris, hvilket er en rimelig service taget i betragtning af at de både tjener penge på salg eller redelegering af domæner og udlejning af webhotel services.

Klik her for at læse mere om DNS hotel løsninger hos CloudNordic ApS.

Klik her for en uforpligtende tanke

Vi tilbyder at man ringer til os og hører nærmere omkring hvordan man bør vælge, hvis man går og overvejer at købe et domæne, som man ønsker at parkere i en periode eller påbegynde at bygge en blog eller webhotel til.

Kontakt os på +45 – 70 22 00 25 og hør nærmere, eller send os en besked herom.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark