– Virtual Private Network (VPN) –

Virtual Private Network (VPN)

Begrebet Virtual Private Network (VPN) er nok noget de fleste af os kender fra vores hverdag, hvis vi arbejder hjemmefra og skal koble ind i virksomhedens netværk.

Vi tilbyder ligeledes vores kunder en VPN adgang til den server de lejer hos os, uagtet om den er fysisk, virtuel eller en Cloud server.

Der findes indtil flere VPN platforme og løsninger, hvilke vi vil forsøge at beskrive på hverdags dansk her nedenfor.

cloud-computing

Løsninger

En VPN kommunikations forbindelse er en sikker og krypteret adgang imellem to enheder på et netværk, der fx.  kunne være en computer derhjemme med en adgang til en virksomheds servere (eller services) ude på Internettet.

Der findes i dag mange forskellige krypterede adgange imellem en eller flere enheder på Internettet, hvoraf nedenstående er de mest populære.

  • OpenVPN
  • PPTP
  • SSH

Vores søsterselskab CloudNordic ApS A/S tilbyder alle tre former for VPN kryptering alt afhængig af hvad vores kunder har brug for, og udfra den service de ønsker sig.

Klik her for at læse mere om sikker VPN opkobling mod eksternt udstyr fra CloudNordic ApS.

 

Mød os helt uforpligtende

Vi byder alle virksomheder velkommen til at kontakte os for at afholde et helt og aldeles uforpligtende møde, hvor vi kan komme og høre omkring Jeres tanker og ønsker til sikker transmission af data imellem deres egen og eksterne lokationer, hvorfra vi kan bibringe vores tanker hertil baseret på vores mangeårige driftcenter og hosting erfaring.

Kontakt os endelige på telefon +45 – 70 22 00 25, eller ved at udfylde vores online kontakt formular, ved at klikke på nedenstående link. Vi kontakter Jer hurtigst muligt herefter.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark