– SSL certifikat –

SSL certifikat

Kombineres en hjemmeside med et Secure Socket Layer (SSL) sikkerheds certifikat, bliver brugerens kommunikation beskyttet imellem den server, der besøges af brugeren, og brugeres Internet browser.

Enhver hjemmeside og webshop hvorpå personlige oplysninger håndteres, skal ifølge lovgivning i Danmark sikre at disse oplysninger som minimum er beskyttet af et sikkerheds certifikat.

Et SSL certifikat øger tillige kunder og andre besøgendes tillid til løsningen.

 cloud-computing

Sikker kommunikation med SSL

SSL certifikater bruges til hemmeligholdelse af information imellem brugeren og den hjemmeside eller webshop de besøger, hvor følsomme data såsom cpr-nummer, kreditkort og øvrige personlige informationer udveksles.

Kryptering er i bund og grund en løsning, hvor alle bogstaver og tal udskiftes med binær information i form af nuller og ettal, såsom at bogstavet A er lig nul-nul-et osv.

En kryptering arbejder i bits (eller bidder), hvor antallet af bits udgør den krypteringsform man leverer. Således er 128 bit kryptering baseret på 128 gange en kombination af nuller og ettal i sæt af tre. Dette giver næsten uanede kombinationsmuligheder.

Det er derfor en god idé at investere i et SSL certifikat, hvis man ønsker at beskytte den information et website deler med den besøgende.

DNShotel

Hvordan ved man at der er SSL i brug

Man kan se at en hjemmeside bruger SSL certifikat på to måder, hvor den ene måde er at der står https istedet for http, der hvor man indtaster hjemmeside adressen.

Den anden måde er at der dukker en hængelås gratik op i samme område, så det også er visuelt muligt at identificere at SSL kommunikation er slået til.

 

Kontakt os for et godt råd

Hvis I er i tvivl om I bør bestille et SSL certifikat, kan vi helt uforpligtende tilbyder at give Jer et godt råd, om I bør overveje at gøre brug af SSL eller ej. Det kan jo snildt være, at Jeres virksomhed og de data I placerer på Internettet, er omfattet af lovgivning, der gør at Jeres løsning kræver et sådan sikkerheds certifikat.

Ring på telefon +45 – 70 22 00 25 eller klik på nedenstående link og udfyld vores online svar formular, så kontakter vi Jer snarest muligt.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark