– Secure FTP (sFTP) –

Secure FTP (sFTP)

De fleste personer, der har fået adgang til et webhotel eller en webservice, hvor de har haft brug for at sende en større mængde data til en server, vil kende til begrebet og en File Transfer Protokol (FTP) service.

Har man brug for at flytte en større mængde data på en sikret og krypteret facon, kan man istedet bruge Secure File Transfer Protokol (sFTP) imellem to tekniske enheder.

Dette kan være en fordel, såfremt man skal flytte følsom data imellem to punkter, hvilket vi tilbyder som beskrevet nedenfor.

Network-Upload-icon3

Løsninger

Vores søsterselskab CloudNordic ApS kunder bruger i dag sFTP løsninger i følgende situationer.

  • Ved flytning af følsomme data imellem deres egen computer og en eller flere servere i et af vores datacentre
  • Ved flytning af større mængde data, hvoraf nogle af disse endda er følsomme data, imellem deres egne servere og en eller flere servere i et af vores datacentre
  • Ved flytning af vores kunders data fra en ekstern lokation anden en deres egen, til en eller flere af deres servere i et af vores datacentre

Måden de overfor deres kunder løser denne opgave, er at de bygger en dedikeret virtuel eller fysisk server, hvor kunden selv eller en udpeget ekstern partner, logger på med sFTP klient og placerer data i en udpeget folder, hvorefter automatiserede scripts logger og flytter disse data til den rette lokation indenfor vores i et eller flere af deres datacenter lokationer.

Kunden får således løst sin dataflytning på en sikret måde og efter nøje aftalte regler, hvilket lever op til sikkerhedsprocedurerne i ISO/IEC 27001:2013 Information Security Management System (ISMS), som er procedurer, planer, politikker og processer de efterlever hver dag i deres arbejde med it-sikkerheden i virksomheden.

Klik her for at læse mere om Secure FTP (sFTP) løsninger fra CloudNordic ApS.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde

Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte den sikkerhedsløsning, der passer bedst til sikker transmission af data for Jeres virksomhed.

Kontakt os på telefon +45 – 70 22 00 25 eller send en besked til os via vores online formular, ved at klikke på knappen her nedenfor, så vender tilbage hurtigst muligt.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark