– Online backup –

Online backup

Online Backup har de seneste mange år vundet indpas på alle vores tekniske enheder, og bliver ofte kaldt “Cloud Backup” som begreb.

Begrebet dækker over at data flyttes fra den lokale computer eller server, til en backup tjeneste ude i Internettet.

Det virker måske umiddelbart som en ret simpel service, men der er tale om rimelig avanceret teknologi som kombineres med svær kryptering (sikkerhed) af data til følge.

service-vps-big

Løsninger

Der findes et utal af online backup løsninger på Internettet, hvoraf mange er placeret i udlandet, hvilket kan give anledning til spekulation i forhold til vurdering af dansk lov og ret, skulle der nogensinde blive tale om at en virksomheds data pludselig er offentlig tilgængelig og ved et uheld bliver indekseret i søgemaskiner verden over.

Vi anbefaler at man i Danmark overvejer en dansk online backup løsning, således at man til enhver tid er sikker på hvilket værneting og land eventuelle tvister løses under.

Vores søsterselskab CloudNordic ApS tilbyder vores kunder at leje enten Veeam Cloud Connect eller R1Soft Server Backup Manager klienter, hvilke kan placere på computere og servere i deres virksomhed, ligesom vi sikrer lejede servere og services med samme løsninger.

Både Veeam og R1Soft er begge skalérbare og flexible backup løsninger, der virker på alle platforme indenfor Windows og Linux operativsystemerne.

Klik her for at læse mere om online backup løsninger fra CloudNordic ApS.

 

veeam_413x171_logoContinuum-R1Soft-logo-2

Disaster Recovery Services (DRS)

En del af vores søsterselskab CloudNordic ApS egen ISO/IEC 27001:2013 Information Security Management System (ISMS) certificering kræver, at man oppebærer og vedligeholder en Disaster Recovery Services (DRS) strategi, hvilket indebærer at man tydeligt informerer omkring backup metodikken og vedligeholder / gennemfører denne som beskrevet i strategien.

Derfor kan man være rimelig sikker på at sikkerheden konstant overvåges hos dem.

Klik her for at læse mere om CloudNordic ApS brug af ISO/IEC 27001 ISMS standarden.

 

Mød os helt uforpligtende

Vi byder alle virksomheder velkommen til at kontakte os for at afholde et helt og aldeles uforpligtende møde, hvor vi kan komme og høre omkring Jeres tanker og ønsker til en backup strategi, hvorfra vi kan bibringe vores tanker hertil baseret på vores ISO/IEC 27001 ISMS implementerings erfaring.

Kontakt os endelige på telefon +45 – 70 22 00 25, eller ved at udfylde vores online kontakt formular, ved at klikke på nedenstående link. Vi kontakter Jer hurtigst muligt herefter.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark