– Public Cloud –

Public Cloud

Begrebsforvirringen vil ingen ende tage, når det drejer sig om Cloud løsninger. 
 
Derfor vil vi på hverdags dansk gøre alt for at forklare, hvad de forskellige løsninger består af. Her er vores version.
 
” …En Public Cloud løsning er én eller flere virtuelle servere lejet hos en hostingudbyder, hvor man selv administrerer selve serveren, imens hostingudbyderen tager sig af driften selve infrastrukturen… “
1-300x272

 

En løsning til når data skal forblive i Danmark

Udover de verdensomspændende løsninger fra Microsoft, Google og Amazon, har vi via vores søsterselskab CloudNordic ApS også vores helt egen Public Cloud løsning. Løsningen er til brug for de af selskabets kunder og forhandlere, som vil være helt sikre på at deres data forbliver i Danmark.

Her er det muligt at oprette og idriftsætte sine helt egne servere i et af CloudNordic’s datacentre, enten via betaling med kreditkort eller faktura ordning.

Læs mere om løsningen fra CloudNordic ApS her.

logo

 

Public Cloud løsninger udenfor Danmark

Vi kan naturligvis også hjælpe Jer med både installation og 24/7/365 drift og overvågning af servere og services placeret på Public Cloud løsninger andre steder i verden.

Vær dog opmærksom på at disse løsninger ligger udenfor Dansk lovgivning, skulle I opleve kompromis af Jeres data, uagtet at disse løsninger er både sikre, stabile og dynamiske.
 

Microsoft Azure

Microsoft tilbyder meget andet end software, hvorfor vi også kan tilbyde Jer at komme ombord på deres Public Cloud løsning ved navn “Azure”.

Azure er en globalt drevet Public Cloud løsning, der gør det muligt for Jeres data at være tilstede flere steder i verden på samme tid.

Det er således vigtigt at være opmærksom på at Jeres data kan være placeret et andet sted i verden end i Danmark, hvilket kan have betydning omkring sikring og fortrolighed i forhold til Dansk lovgivning.

Amazon AWS

Amazon er meget mere end bøger og dingenoter, idet de har en Public Cloud løsning ved navn “AWS”, hvor de tilbyder drift i over 190 lande verden over.

AWS er en globalt drevet Public Cloud løsning, der gør det muligt for Jeres data at bevæge sig rund i verden.

Her skal man også være på vagt overfor sikring af data via Dansk lovgivning.

Microsoft_AzureAmazon_aws_logo
Ring på telefon +45 – 70 22 00 25 og hør nærmere om at placere en virtuel server i Microsoft Azure Public Cloud løsning.Ring på telefon +45 – 70 22 00 25 og hør nærmere om at placere en virtuel server i Amazon’s AWS Public Cloud løsning.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark