– Hybrid Cloud –

Hybrid Cloud

Den senest tilkomne Cloud løsning på markedet er kaldt Hybrid Cloud, hvilket er en kombination af forskellige tekniske løsninger placeret forskellige steder på internettet.

Hybrid Cloud udspringer af at virksomheder nogen gange har brug for at placere deres data forskellige steder i verden, og har brug for at binde disse informationer sammen.
 
Hertil har samme virksomhed måske brug for at præsentere disse data et samlet sted i verden på en helt tredje lokation, deraf dannes en hybrid teknisk sammenbundet løsning via Internettet.

1-300x272

 

Hybrid Cloud på hverdags dansk

For at forklare hvad det præcist er på hverdags dansk, kan vi tilbyde Jer følgende ordlyd.

” Hybrid Cloud er et teknisk begreb, der blot dækker over en kombination af services fra forskellige lokationer, såsom Public Cloud og Private Cloud data, der er præsenteret som en samlet hele et andet sted i verden “

Med andre ord kan begrebet Hybrid Cloud let skabe forvirring, da det ikke er entydigt hvad det egentlig er for noget.

 

Løsninger

Vi ser følgende tre scenarier som mulige Hybrid Cloud løsninger.

  • En kombination af servere, hvoraf nogle er placeret hos kunden og andre i datacenter hos hosting leverandøren, hvilket præsenteres via et tredje datacenter et andet sted i verden
  • En kombination af services, hvoraf nogle er hentet fra kundens lokation og andre fra en applikation placeret hos en hostingleverandør, kombineret med en eller flere services placeret i en større online service løsning placeret andetsteds på Internettet.
  • En kombination af servere og services, hvoraf nogle er hentet fra kundens lokation og andre fra en server eller services hos en hostingleverandør, kombineret med services placeret andetsteds på Internettet.

Vælger man at anskue Hybrid Cloud på denne måde, bliver det en kende mere enkelt.

 

hybrid-cloud-information

 

Sådan kan vi hjælpe Jer igang

Vi kan tilbyde at koordinere installation af en Hybrid Cloud løsning via vores søsterselskab CloudNordic ApS.

CloudNordic ApS er en hosting- og Hybrid Cloud service leverandør, der sikrer at alle bestanddele af en Hybrid Cloud løsning implementeres, fungerer og dermed at alle dele “taler sammen”.

Her er et overblik over hvad de kan hjælpe med.

  • De assisterer Jer med at designe infrastruktur arkitekturen, der samler alle dele af den nye Hybrid Cloud løsning, herunder sikrer at data fra Jeres egen lokation kommunikeres sikkert ud på Internettet via sikre og krypterede adgange her imellem.
  • De assisterer Jer med at implementere de servere, der placeres i Jeres eget datarum og i vores datacenter i Private Cloud regi, herunder implementerer og sikrer de server enheder eller services, der udgør Hybrid Cloud delen af den samlede løsning.
  • De assisterer Jer med rådgivning og sparring, så de underleverandører I har valgt til at implementere applikationer får den bedst mulige tilgang til, og mulighed for at arbejde med Jeres Hybrid Cloud infrastruktur og services.
  • De monitorerer og sikrer at alle enheder fungerer korrekt og svarer indenfor de svartider som er indskrevet i den indgåede Service Level Agreement (SLA) aftale os imellem.
  • De sikrer beredskab til hurtigt at kunne omstille til et andet Hybrid Cloud setup, skulle en af de tre bestanddele af projektet ikke fungerer korrekt, herunder ved større nedbrud på en af lokationerne, så Jeres oppetid sikres i forhold til den indgåede Service Level Agreement (SLA) aftale os imellem.
  • De sikkerhedspatcher og scanner, herunder kontrollerer løbende alle servere og services placeret indenfor Hybrid Cloud løsningen, så den altid er på linie med seneste sikre operative og stabile driftsniveau.
  • De rapporterer løbende omkring alle driftsforhold, der måtte påvirke såvel svartider som oppetid for løsningen, herunder agerer Jeres sparringspartner og rådgiver under hele aftaleforløbet.

Klik her for at læse mere om levering af Hybrid Cloud løsninger fra CloudNordic ApS.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde

Vi tilbyder Jer at mødes helt uforpligtende, og drøfte den Hybrid Cloud løsning går og overvejer, så vi har mulighed for at vise Jer vores indsigt og viden herom.

Ring på telefon +45 – 70 22 00 25 eller klik på nedenstående link og udfyld vores online svar formular, så kontakter vi Jer snarest muligt.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark