– PRECISE!PRO –

PRECISE!PRO ®

Vi er meget stolte over at have udviklet en multifunktionel online løsning, der under ét kan bruges til både coaching og rekruttering af personale, sammensætning af projekt teams, test af produkter og services samt QR baserede kundeundersøgelser.

Klik her for at besøge PRECISE!PRO løsningen.

Precise-pro-logo

Find løsningen på beprecise.com

Vi bruger faktisk domænet “Beprecise.com” til markedsføring af vores Precise Pro løsning, der primært er en online interview løsning, hvor man kan spare tid ved at sende et enkelt interview til flere samtidige ansøgere.

Samtidig leveres en backend løsning, hvor det er nemt at vurdere hver enkelt ansøger, der svarer på det aktuelle interview. Dette letter opgaven med at vælge ud og kaldes “short cutting” på engelsk.

 

Banner-precise-pro-400p

 

Et utal af muligheder

Precise.Pro løsning gør det således muligt, at forberede ét enkelt interview, hvilket alle kandidater til jobbet svarer på, som en “en-til-mange” løsning, således at der ikke skal bruges unødig tid på første interview og fravalg af kandidater.

Løsningen kan også bruges i følgende andre sammenhænge.

  • Ansættelse og rekruttering af nyt personale
  • Rekruttering af kandidater til Projekt Teams
  • Coaching og Mentoring af personale eller klienter
  • Test af Produkter og Services
  • QR baserede kundeundersøgelser

Der er et utal af andre muligheder, men vi har i første omgang valgt at det er netop disse 5 services og funktioner, som præsenteres sammen vores nye løsning, da de dækker bredt af i en større organisations mange forskellige afdelinger og funktioner.

Klik her for at besøge PRECISE!PRO løsningen.

 

Varemærke ®

Vores PRECISE!PRO logo er et registreret varemærke i Danmark og vores løsning er dermed beskyttet indenfor de varemærke kategorier vi har registreret domænet under.

Ligeledes er vores virksomhedsnavn et beskyttet varemærke i både Danmark og EU indenfor specifikke kategorier, således at de ydelser vi leverer til vores kunder ligeledes er beskyttet herunder.

Klik her for at høre nærmere om vores varemærke registreringer.

 

Her kan vi gøre en forskel

Vi kan hjælpe Jeres virksomhed til at spare tid på repetitive opgaver, såsom interview ifbm. rekruttering af nyt personale eller briefing af ansatte, samt sikre en højere kvalitet ifbm. test af produkter og services.

Vores løsning adskiller sig fra alle andre i markedet, da den er baseret på video briefing, interview og feedback, der gælder både den som sætter et interview op og dertil den som bliver interviewet.

Dette giver en helt ny og spændende form for rekruttering og feedback, herunder sikrer det en enkel og meget høj kvalitet ifbm. udvælgelse af kandidater.

Klik her for at besøge PRECISE!PRO løsningen.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark