– Blogtips.info / .today –

Blogtips.info / .today

Vi er meget stolte over at have udviklet en spritny multiblog løsning, lanceret på domænet blogtips.info og .today, som kan bruges af individuelle bloggere eller i teams.

Formålet er at man bruger en enkelt online løsning til alle sine blogs, herunder vælger om de har reklamer eller ej.

Man kan se et eksempel på opbygningen af vores multiblog løsning på dette link; blogtips.info

Blogging

En anderledes multiblog løsning

Vores Blogtips.info / .today løsning gør det muligt at forberede en mængde af blogs ved brug af en enkelt løsning online.

Samtidig er det muligt at oprette forskellige redaktører, der har ansvar for hver sin blog, hvis man fx. arbejder i teams og hver redaktør har sin egen blog.

Man kan også bruge multiblog løsningen til at financiere alt eller dele af sit blog arbejde via reklamefinanciering, idet det er legende let at tilkoble AdSense fra Google.

 

Reklamefinanciering eller ej

Faktisk er der et utal af andre muligheder og kun fantasien sætter grænser for hvor mange blogs man kan holde i luften på samme tid.

Vi kan således hjælpe Jeres virksomhed til at oprette enkeltstående blogs, hertil lette arbejdet med at tilkoble reklamer fra fx Google AdSense, samt sikre en højere kvalitet og lethed i at arbejde med blogs.

Det kan simpelthen ikke gøres nemmere at komme igang med at blogge.

 

Vi adskiller os fra andre blogs

Vores løsning adskiller sig fra alle andre i markedet, da den er udarbejdet til bloggere uden teknisk indsigt, idet vi gør alt klar under et, hvorefter man kan gå igang med at blogge med det samme.

Kontakt os per mail, eller ring på +45 70 22 00 25 for en uvildig samtale og uforpligtende møde, hvor vi kan præsentere vores spændende nye løsning for Jer.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark