– Service Delivery Management –

Service Delivery Management (SDM)

Vi tager ansvar for vores samarbejde og 24/7 drift af Jeres udstyr via tilkobling af en Service Delivery Manager (SDM), der sikrer Jeres virksomhed altid får den rette opmærksomhed og opfølgning, når situationen kræver det.
 
En udførlig forståelse for jeres organisation er nøglepunktet for måden, som vi antager i forbindelse med og overfor vores Enterprise Hosting kunder.
 
Dette understøtter vi ved, at vi fra starten af samarbejdet kobler en Service Delivery Manager til Jeres driftsaftale.
boardroom-life_science_ideas

 

Samarbejde og rapportering

Der medfølger en hel række af klare fordele for Jer, ved at vi kobler en Service Delivery Manager (SDM) til Jeres driftsaftale.
 
Her er et overblik.

  • Ansvaret for løbende udvikling og forbedring af samarbejdet imellem vores og Jeres organisation
  • En strategisk samarbejdspartner, der tænker specifikt på høj kvalitet i forhold til Jeres driftsløsning
  • En Single Point of Contact (SPOC) person, der kender netop Jeres driftsmiljø
  • Løbende rapportering af alle driftsforhold, der måtte have indflydelse på Jeres dagligdag
  • Regelmæssige møder, hvor alle relevante forhold i forhold til den indgående aftale gennemgås og drøftes
  • Hurtig levering af ekstra serviceydelser af høj kvalitet, da der ikke skal bruges tid på at lære Jeres løsning at kende, førend vi tager fat på opgave

 

Kvalitetssikring

Vi antager altid at vores kunde ønsker at vi, udover løbende matching deres reelle forretningsbehov imod vores serviceydelser, sikrer en høj kvalitet og forbedrer denne på alle de områder vi kan, uden at øge omkostningerne i den indgående kontrakt.

Desuden er det vigtigt for os at vi fra start viser vores kunde, at vi tager det fulde ansvar for deres 24/7/365 drift, applikationer og øvrige drift løsninger, helt som beskrevet i de indgåede aftaler.

Hertil gør vi brug af kvalitetssikrings principperne fra ISO/IEC 9001 Quality Management System (QMS), der sikrer at vi følger nøje tilrettelagte måder at håndtere såvel de processer, procedurer, planer og politikker vi arbejder efter.

Således sikrer vi at vores serviceydelser er værdiskabende for vores videre samarbejde, herunder at vores vi udnytter og opnår det fulde potentiale muligt.

Ydermere gør vi hertil brug af principperne i ITIL rammeværket, for at sikre at alle processer gennemføres efter virksomhedens nøje tilrettelagte procedurer, planer og it-politikkker.

 

ITIL_logo

Vores metodik

Vi tilsikrer dette, ved at sikre at samspillet imellem de enkelte serviceydelserne er gennemskuelige og målbare samt at der til enhver tid er tilstrækkelig kapacitet og ressourcer tilgængelige for, at vi overholder de aftalte Service Levels.

Derudover sikrer vi at de aftalte sikkerhedsregler, tekniske retningslinjer og adgang(e) til Jeres systemer hos os, stemmer overens med Jeres egne.

En Service Delivery Manager har således fokus på alle processer og funktioner, som understøtter Jeres specifikke serviceydelser.

 

Fordele via ITIL principper

Baseret på retningslinierne fra ITIL rammeværket, der sikrer veldefinerede roller og effektive processer på tværs af organisationen, sikrer vi at den rette person altid varetager ansvaret for Jeres løsning.

ITIL principperne bør altid være en integreret del af enhver virksomhed, der har med driftsforhold at gøre.

Principperne bag vores projektledelse med brug af  ITIL hidrører således både, drift og udvikling af nye services og produkter, som implementering af ændringer til installation af udstyr og applikationer.

Læs mere om vores projektledelse her eller vores IT Service Management (ITSM) services her.

 

En uforpligtende uvildig vurdering

Kontakt os endelig for yderligere information omkring vores Service Delivery Management (SDM) ydelser og læs mere om vores rådgivning, konsulent assistance og projektledelse, eller kontakt os ved at sende os en besked via vores kontakt formular.

Klik her for at komme i kontakt med og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark