– Rådgivning –

Rådgivning

God rådgivning er en vital faktor i enhver virksomheds hverdag, hvis den rette beslutning skal tages og en ellers god idé, ikke giver belæg for at træffe de rette beslutninger, når en business case er udarbejdet.
 
Dertil er det væsentligt at virksomheden kan stole på, at deres rådgivere yder dem en service, der ligger mål med de resultater som forventes.
 
En måde at løse den opgave på, er først og fremmest at sikre sig, at de konsulenter man gør brug af har de rette kompetencer og erfaring.

Vores konsulenter er både PRINCE2, Six Sigma Black Belt Pro (SSBBP) og ITIL projektleder certificerede, hvilket er det faglige grundlag alle projekter gennemføres under. Dette sikrer en høj kvalitet, herunder at vores resultater er både synlige og målbare i organisationen efter implementering har fundet sted.

 

Vi giver gerne et godt råd

Vi er ikke bange for at give et godt råd og deler gerne ud af vores viden. Læs mere i vores artikel i CIOreview om hvordan vi tænker robust sikkerhed og samtidige smidige driftsløsninger.

Klik her for at læse artiklen i CIOreview.com

 

Vi er forsikrede erhvervsrådgivere indenfor IT sikkerhed

Vores konsulenter er naturligvis forsikrede i forbindelse med deres rådgivning og consulting indenfor IT sikkerhed, implementering og foreberedelse til certificering af et Information Security Management System (ISMS), helt på linje med hvad statsautoriserede revisorer er indenfor regnskab.

 

Vores metodik

Vi tilbyder rådgivning indenfor adskellige områder. På baggrund af analyse af Jeres virksomheds eksisterende parathed, kan vi således assistere med udarbejdelse af enten en rapport, eller en samlet IT sikkerheds- og beredskabsplan inklusive alle tilhørende materiale, herunder procedurer, planer og politikker, der kan give Jer belæg for at tage vigtige beslutninger i virksomheden indenfor hvert af de nævnte områder.

 

Kompetencer

Vi kan tilbyde rådgivning, projektledelse og implementering indenfor følgende kompetence områder, hvor vi oppebærer såvel certificeringer og daglig erfaring.

ServiceRådgivningProjektledelseImplementering
ISO/IEC 27001 ISMScheck-1-iconcheck-1-iconcheck-1-icon
ISAE 3402 Type I+II (ISMS) check-1-icon check-1-iconcheck-1-icon
SSAE16 (ISMS)check-1-icon check-1-icon check-1-icon
RS 4400 (ISMS)check-1-icon check-1-iconcheck-1-icon
RS 3000 (GDPR) check-1-iconcheck-1-icon check-1-icon
IT Service Management (ITSM)check-1-iconcheck-1-iconcheck-1-icon
IT Architecture Design check-1-iconcheck-1-iconcheck-1-icon
IT Outsourcing (ITSM) check-1-icon check-1-icon check-1-icon
IT Virtualization (P2V2P) check-1-icon check-1-icon check-1-icon
Software Delivery Management (SDM) check-1-iconcheck-1-icon check-1-icon
24/7 Drift og overvågning (ITSM) check-1-iconcheck-1-icon check-1-icon
24/7 Helpdesk (ITSM) check-1-icon check-1-icon check-1-icon
ITIL Lifecycle Managementcheck-1-icon check-1-iconcheck-1-icon
PRINCE2 projektledelsecheck-1-icon check-1-iconcheck-1-icon
Six Sigma Black Belt Pro (SSBBP)check-1-iconcheck-1-iconcheck-1-icon
Software Asset Management (SAM)check-1-icon check-1-iconcheck-1-icon

Vi er anderledes og kan gøre en forskel

Har Jeres virksomhed brug for assistance ifbm. forberedelse af alle dokumenter til brug ved opnåelse af en revisionserklæring, såsom ISO/IEC 27001 ISMS, ISAE 3402, RS 3000 eller RS 4400, eller forberedelse dokumentation og historik inden revision af Jeres software licenser, er begge dele en opgave vi kan hjælpe Jer med.

Vi kan assistere indenfor rådgivning, projektledelse og reel implementering, herunder udarbejde det samlede relevante materiale for Jer.

Hertil har vi i mange år arbejdet sammen med alle førende it-revisorer på markedet, og har derfor indgående kendskab til det niveau som forventes, når der skal afleveres dokumentation ifa. planer, procedurer, processer og politikker ifbm. forberedelse til it-revision.

 

Brochurer

Det er muligt at danne sig et kort overblik over nogle af de services vi tilbyder, ved at hente en af nedenstående brochurer.

Klik her for at hente vores brochure om forberedelse af en IT revision

Klik her for at hente vores brochure om forberedelse af en IT beredskabsplan

 

Vi tager gerne et uforpligtende møde med Jer

Læs mere om vores rådgivningprojektledelse og konsulent assistance og kontakt os endelig for en uforpligtende indledende drøftelse, ved at ringe til os på telefon +45 – 70 22 00 25.

Klik her for at kontakte og sende os en besked.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark