– ISO/IEC 9001 QMS –

ISO/IEC 9001 QMS seminar

Hvis Jeres virksomhed har en holdning til kvalitetssikring, som beskrevet under forskrifterne i forhold til ISO/IEC 9001 Quality Management System (QMS) standarden, men mangler at træning og forståelse for konventionen, kan vi tilbyde at træne Jeres virksomhed heri.
 
Klik her for at kontakte os for et uforpligtende møde.
boardroom-life_science_ideas

 

ISO/IEC 9001 Quality Management System (QMS)

De fleste mennesker kender til en eller anden form for ISO standard, herunder er ISO 9000 og 9001 nok de mest kendte. Indenfor kvalitetssikring er det ISO/IEC 9001 QMS, der er defacto standard.

Ligesom øvrige ISO standarder dækker den bredt ind i virksomheden, idet socialt ansvar i dag favner de fleste afdelinger og funktioner i virksomheden.

 

Hvordan indfører man ISO/IEC 9001 QMS

Her er et par tanker til Jer, der enten overvejer, eller allerede har udarbejdet en strategi for kvalitetssikring baseret på ISO/IEC 9001 QMS forskrifterne.

 • Hvem er vores interessenter ift. at vi gennemfører kvalitetssikring i vores virksomhed, og hvilken betydning har det egentlig for vores ansatte og ledelse?
 • Er det et krav fra vores kunder eller øvrige interessenter, at vi hvert år gennemfører en revision om, at vi rent faktisk lever op til vores kvalitetssikring?
 • Har vi allerede en beskrivelse af vores forskellige politikker, ressourcer, herunder metodik indenfor samme kategorier?
 • Er der i forvejen beskrivelser og procedurer af hvorledes vores strategi for socialt ansvar føres ud i livet og evangeliseres i virksomheden.
 • Hvem er ansvarlig for at sammenfatte materialet og er det en opgave, som bør deles ud på de personer, som beskæftiger sig indenfor hver ressource og / eller afdeling i virksomheden ?

Der er et utal af andre spørgsmål, men ovenfor giver et lille indblik i de mange aspekter, som man som virksomhed bør overveje baseret på ISO/IEC 9001 QMS forskrifterne.

Vi tilbyder at træne Jeres ansatte og ledelse til bedre at forstå disse forskrifter, således at I selv kan planlægge indførsel af kvalitetssikring i Jeres virksomhed.

Hertil kan vi naturligvis assistere som rådgivere og konsulenter, skulle I have ønske om at gøre brug af vores konsulent assistance hertil.

Klik her for at læse mere om vores rådgivning og konsulent assistance.

 

ISO/IEC 9001 QMS seminar

Vi kan hjælpe med afholdelse af et seminar i principperne omkring kvalitetssikring, herunder træne Jeres ansatte og ledelse i hvorledes de bør tænke og agere, herunder respektere forskrifterne bedst muligt.

Vores seminar afdækker følgende forhold.

 • Beskrivelse af ISO/IEC 9001 QMS forskrifterne
 • Metodik og daglig brug af forskrifter om kvalitetssikring
 • Indførsel af processor, procedurer, planer og politikker
 • Drøftelse af fordele og ulemper ved indførsel af kvalitetssikring
 • Gennemgang af relevant dokumentation inden ISO/IEC 9001 QMS revision
 • Hvordan kommer man igang, herunder drøftelse af planlægning mv.

På baggrund af vores præsentation og seminar indhold, der er præget af oplæg til drøftelse, vil deltagerne kunne tage stilling til de ting, som virksomheden umiddelbart bør sætte fokus på, herunder planlægge for fremtiden.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde

Kontakt os per mail, eller ring på +45 70 22 00 25 for en uvildig samtale og uforpligtende møde, hvor vi sammen kan se om vi er den rette partner for Jer, at gennemføre et ISO/IEC 9001 QMS seminar med.

Klik her for at kontakte os for et uforpligtende møde.

Læs mere

Consulting
Få et overblik over de forskellige serviceydelser vi tilbyder vores klienter

Rådgivning
Læs om hvorledes vores konsulenter rådgiver vores klienter indenfor ISO/IEC 27001 ISMS implementering og it-sikkerhed

Projektledelse
Vores konsulenter er certificerede projektledere indenfor Six Sigma, PRINCE2 og Lean med fokus på forberedelse af dokumentation mod en ISO/IEC 27001 ISMS it-sikkerheds revision

ITSM services
Ved brug af vores IT Service Management (ITSM) services kan Jeres virksomhed leje en professionel IT chef uden social omkostninger

Service Delivery Management
Enterprise Hosting kunder fortjener en Service Manager, der fortæller dem alt om deres driftsforhold

Kontakt NetQuest ®

Telefon: +45 - 70 22 00 25
E-mail: info@netquest.pro

NetQuest ApS
Herstedvang 8
DK-2600 Albertslund
Denmark